Case
Case

Waar zou dit pakketje zijn zonder kepser?

Binnen bepaalde branches vormt de interne logistiek een rode draad binnen de dagelijkse operatie. Denk bijvoorbeeld aan de duizenden koffers, trolleys en backpacks die internationale vluchthavens als Schiphol verwerkt. Of de vele pakketjes die een postsorteercentrum of warehouse dagelijks passeren.

Complexe lijnen

Interne logistieke systemen zijn vaak complexe lijnen met een grote diversiteit aan onderdelen. Van transportbanden tot liften tot turntables. Alles moet op elkaar afgestemd worden om maximale efficiëntie te garanderen.

Ervaring in een dynamische branche

Bij Kepser hebben we inmiddels vele jaren ervaring opgedaan binnen deze dynamische branche. De reden waarom internationale manufacturers met ons samenwerken?

  • Wij opereren als projectmanager.
  • Zoeken de juiste leveranciers, of kopen bij de leverancier van de opdrachtgever in.
  • Verzorgen alle metaalbewerkingen binnen een pand.
  • Nemen indien gewenste zelfs de assemblage uit handen.

Verlengstuk

Bij Kepser zijn we gewend om te dienen als verlengstuk van de OEM. Wanneer wij een technische tekening ontvangen, krijgt de opdrachtgever een machine, onderdeel of subassembly terug. Eén aanvraag, één offerte, één inkoopopdracht en één levering. Ook zo maken wij het verschil.

Ontdek het zelf op onze werkvloer. Bel en wij leiden je graag rond!

“Dagelijks vinden duizenden koffers en pakketjes hun weg over de interne logistieke systemen waar ik aan heb bijgedragen. De complexiteit en dynamiek die erbij komt kijken, vind ik prachtig.” Jurgen, calculator
Jurgen, calculator