Duurzaamheid

In onze ogen gaat ‘duurzaamheid’ over de (in)directe impact die elk bedrijf op haar directe omgeving heeft. Daaronder valt natuurlijk hoe we met het milieu en grondstoffen omgaan, maar ook de manier waarop we werken met onze opdrachtgevers, medewerkers, interne processen en leveranciers. 

ISO-certificeringen

Sinds 2012 beschikken we over het ISO9001-certificaat. Met deze beoordeling laten we zien dat ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan internationale normen. Daarnaast hebben we, specifiek voor onze laswerkzaamheden, een ISO3834-2-certificering. Later kwam hier ook de ISO14001 voor ons milieumanagementsysteem bij.

Kredietwaardigheid

“Vertrouwen vormt de basis van ieder succes.” Dit is de eerste regel van een van onze kernwaarden. Dat vertrouwen maken wij het liefst zo concreet mogelijk. Wij vinden het daarom ook niet meer dan vanzelfsprekend dat we rekeningen op tijd betalen. Al jaren krijgt Kepser uitstekende beoordelingen voor de kredietwaardigheid en ons betalingsgedrag. Niet alleen van kredietbeoordelaars trouwens, maar ook van onze leveranciers.

Personeelsbeleid

Als familiebedrijf vindt Kepser goed werkgeverschap zeer belangrijk. Ons personeel kan rekenen op afwisselend werk in een schone, gezonde en veilige werkomgeving. We hanteren uitstekende arbeidsvoorwaarden, alle medewerkers kunnen gratis opleiding volgen en iedereen – van ervaren kracht tot enthousiaste leerling – krijgt de begeleiding die hij of zij nodig heeft.