Ontdek je carrière bij Kepser - Werken bij Kepser

Familiebedrijf Kepser is al 60 jaar een toeleverancier van machineonderdelen, plaat- en constructiewerk. ‘Making metal matter’ – dat is ons motto. Met teamwork, de nieuwste technieken, de beste materialen en een goede portie kennis in huis, maken de metaalspecialisten van Kepser die belofte dagelijks waar. Jij binnenkort ook?

Kepser als werkgever

Kepser wil ertoe doen voor klant, medewerker en omgeving door samen aan betrouwbare, hoogwaardige en beheersbare oplossingen te werken. Dit begint op de werkvloer. Daar vind je veel, maar geen massaproductie. Wat wel? Afwisselend werk, een veilige werkomgeving, gratis opleidingen en uitstekende arbeidsvoorwaarden bijvoorbeeld.

Beschikbare vacatures

Onze waarden

 • Wij gedijen op vertrouwen
  • Vertrouwen vormt de basis van ieder succes. En nee, we vragen je niet om ons op ons woord te geloven. We vragen het je te ervaren. Mee te maken. Van dichtbij of vanaf de zijlijn, dat is aan jou. Wie bij of samen met Kepser werkt, ziet al snel dat vertrouwen meer brengt als het wederzijds is.
 • We omringen ons met beroeps
  • Van engineers tot constructeurs. Van lassers tot inkopers. Van receptionist tot servicemedewerker. Van CNC-operators tot aan de chauffeur. Iedere vakman binnen Kepser drukt zijn eigen stempel op het eindproduct. Los van elkaar zijn we al goed, maar samen staan we sterker. Zeker met de juiste opdrachtgever aan onze zijde.
 • We houden van gelijkwaardigheid
  • Wij hebben iets met gelijkwaardigheid. Tussen afdelingen, teams en personen. Tussen opdrachtgever en wij als opdrachtnemer. Gelijkwaardigheid is de hoeksteen van iedere samenwerking die we aangaan, omdat wij geloven dat dit leidt tot begrip, inzicht en respect voor mens, machine en milieu.
 • We ondernemen vol overgave
  • Denken. Durven. Doen. Dat is de volgorde waarin wij als familiebedrijf uitdagingen aangaan. Ondernemen zit al 60 jaar in ons bloed, maar berekenend te werk gaan ook. Een gouden combinatie die wilde avonturen al snel transformeert in succesvolle expedities.
 • We lopen voorop in duidelijkheid
  • Wij werken het liefst tot drie decimalen achter de komma. Niet alleen in onze berekeningen, maar ook in onze communicatie laten we niets aan het toeval over. Want wie duidelijkheid voorop stelt, loopt nooit achter de feiten aan.

Maak jij het verschil bij Kepser?

Bel (0485) 33 60 60 en vraag naar Rob. Of reageer meteen via het sollicitatieformulier.

Bekijk de vacatures

“Wij zijn allemaal familie. Maar wel een heel grote.” - Diny, administratie en boekhouding
Diny, magazijn en expeditie