Diensten. Wat we leveren.

Co-engineering

Co-engineering

Een engineer of constructeur die een nieuw product ontwerpt, heeft misschien niet altijd kennis paraat over de allernieuwste productietechnieken. Bij Kepser hebben we dat wel. Betere en meer kennis over die productietechnieken kan ook invloed hebben op het uiteindelijke ontwerp. Onze co-engineers vullen de kennis van engineers of constructeurs over nieuwe productietechnieken graag aan. Op die manier zijn we betrokken sparringpartner op het gebied van maakbaarheid in het repeterend ontwerpproces.

Laat je helpen door onze co-engineers. Bel voor meer info.

Bewerken materialen

Bewerken materialen

Kepser kan niet alleen met plaat- en profielwerk uit de voeten. We hebben namelijk ook mensen en machines in huis waarmee we verspanende bewerkingen kunnen doen, zoals draaien en frezen. We hebben onze eigen (CNC) computergestuurde bewerkingsmachines. Daardoor zijn we niet afhankelijk van toeleveranciers, maar nemen we altijd het heft in eigen hand.

De volgende productietechnieken hebben we zoal in huis:

  • Lasersnijden plaatwerk
  • Lasersnijden buis en profiel
  • Knippen
  • Ontbramen
  • Kanten
  • Boren
  • Walsen
  • Draaien
  • Frezen
  • Lassen
Assemblage

Assemblage

Steeds meer klanten vragen ons of we niet alleen benodigde machineonderdelen produceren, maar of we ze ook kunnen assembleren tot een compleet eindproduct. Daarop antwoorden we volmondig ‘ja’. Indien gewenst en nodig kopen we onderdelen in waarmee we aan de slag kunnen bij de assemblage. We hebben een kundige montage- en assemblageafdeling met heel wat specialistische kennis en ervaring.

Uiteindelijk maken we complete eindproducten, ook met hydraulische, pneumatische of elektrische onderdelen. Onze assemblages controleren en testen we natuurlijk zeer uitgebreid. En we verpakken ze precies zoals jij dat wilt, uiteraard met de juiste documenten en stickers erbij en erop. Voor sommige klanten verzorgen we overigens ook het voorraadbeheer, de distributie en zelfs het onderhoud van eindproducten. Arbeidsintensief werk is dat, wat we je graag uit handen nemen.

Een complete machine door Kepser laten assembleren? Bel om te horen wat wij kunnen betekenen.

Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole

Om een hoge kwaliteit te borgen, wordt ieder product na elke bewerking beoordeeld. Door deze kwaliteitscontroles standaard aan elke fase van het proces toe te voegen, kunnen we garanderen dat het eindproduct voldoet aan de gestelde eisen. Lees hier meer over welke normen wij hanteren.

Een kwalitatief eindproduct begint met de herkomst van het toegepaste materiaal. Alle materialen die wij bij Kepser verwerken, is de herkomst bekend en vastgelegd in ons registratie- en volgsysteem. Doordat dit systeem naadloos aansluit op ons ERP-systeem, weten we zeker dat we exact het juiste materiaal gebruiken.

Meer weten over hoe wij kwaliteit borgen? Bel met één van onze experts.

Verpakken en leveren

Verpakken en leveren

Kitting is het bundelen, samenstellen, verpakken en op voorraad houden van verschillende artikelen binnen één levering. Of op een assemblage-afdeling worden gespoten halffabricaten compleet met bevestigingsmiddelen aangeleverd. Wel zo handig. En het bespaart veel tijd, handelingen en dus ook kosten.

Zelf gebruiken we ook ‘kitting’ om onze eigen logistiek zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dankzij kitting ontvangt de lasserij bijvoorbeeld alle plaat- en profielonderdelen ineen. Maar we leveren producten en onderdelen ook ‘gekit’ af, zodat niet alleen wij, maar ook onze klanten profiteren van deze efficiencyslag. Als het nodig is, voorzien we de kits ook alvast van de juiste labels, instructies, documenten en verpakkingen, zodat je nog meer tijd bespaart.

Meer weten over de voordelen van kitting? Bel met één van onze experts.