Mensen. Een trots team.

Onze receptie

Wie Kepser belt of voor aan afspraak binnenstapt, kan niet om ze heen: de dames van de receptie. Altijd goedgehumeurd staan ze klant, leverancier of welke relatie dan ook met een glimlach te woord. Is dat even lekker binnenkomen! Tussendoor vinden onze dames van de receptie ook nog tijd voor de boekhouding en administratie.

"Bij Kepser zijn we allemaal familie. Maar wel een heel grote. Dat warme gevoel probeer ik dagelijks uit te stralen naar iedereen met wie ik in contact kom."

- Diny Claassen, receptioniste

Receptie

Onze werkvoorbereiders

Op zoek naar onderdelen in staal, RVS of aluminium? Naar halffabricaten of complete metalen producten? Kepser staat bekend als specialist in plaat- en profielwerk. Wij maken veel. Maar alles wat wij maken, begint op kantoor. Hier vind je de mensen van de planning, van inkoop, van de maakbaarheid, van kwaliteit én van de cijfers.

“We beoordelen de tekeningen van de klant als eerste op maakbaarheid. Als we denken dat het beter, slimmer of efficiënter gemaakt kan worden, dan overleggen we dat graag.”

- Ed Jacobs, werkvoorbereider

Onze CNC-operators

Ze draaien, frezen en kanten erop los, de CNC-operators bij Kepser. Uitgerust met de modernste metaalbewerkingsmachines, weten ze alles voor elkaar te krijgen. Tot op de millimeter nauwkeurig, want dankzij ons machinepark werken we niet alleen snel, maar ook uiterst precies. Daar zorgen onze CNC-operators ook zelf voor, want het programmeren, onderhouden, instellen en afstellen van hun CNC-machine doen ze zelf.

“Ik heb een vaste machine, de Mazak vtc-200C-II. Maar ik heb ook volledige vrijheid. De ene dag kan ik het op een andere manier proberen dan de keer ervoor. Zo blijf ik leren en doe ik meer en meer ervaring op.”

- Tom Nelissen, CNC-frezer

Onze constructiebankwerkers

De oorsprong van familiebedrijf Kepser brengt ons terug naar een smederij. Daar begon het allemaal in 1958. Mooi dat na al die jaren onze constructiebankwerkers en conventionele lassers nog steeds het kloppende hart van Kepser vormen. Richten, lassen, slijpen, ontbramen… De ruim dertig constructiebankwerkers draaien hun hand er niet voor om.

“Ik werk al zo’n twintig jaar bij Kepser. Het werk is in de regel afwisselend, ik vind hier veel vrijheid en het team is goed op elkaar ingespeeld en we helpen elkaar graag. Als de RVS-lassers het druk hebben, dan springen de staallassers bij.”

- Piet Buddenberg, constructiebankwerker

Onze assembleurs

Waar wij vroeger met name losse (machine)onderdelen en halffabricaten produceerden, zijn klanten steeds meer op zoek naar totaalontzorging. Logisch dus dat ons assemblage-team hard aan het groeien is. Daar schroeven, poppen, lassen, slijpen en bouten we alles in elkaar tot een compleet eindproduct. Dat kun je gerust aan onze montage- en assemblageafdeling met al zijn specialistische kennis en ervaring overlaten.

“Wij zorgen niet alleen voor een naadloze assemblage, maar zijn ook de laatste kwaliteitscheck. Daar zijn we heel scherp op. Als iets niet lekker in elkaar past, dan merken wij dat meteen. Dan gaat het terug en wordt het opgelost.”

- Tim Janssen, monteur machinebouw

Onze expediteurs

Bij Kepser hebben wij dagelijks te maken met duizenden onderdelen. Inkomende materialen, halffabricaten, uit te leveren componenten en het eigen gereedschap bijvoorbeeld. Gelukkig houdt onze afdeling expeditie alles nauwlettend in de gaten en zorgen zij ervoor dat het juiste onderdeel op het juiste moment op de juiste plaats te vinden is.

“Alles wat er door de fabriek gaat, gaat door mijn handen. Er is een grote diversiteit aan de onderdelen die wij uitleveren. En binnenkrijgen. Van kleine doosjes tot trailers vol tot alles wat ertussen zit. Maar met Emiel in het magazijn en Tjebbe op de vrachtwagen komt dat helemaal goed.”

- Bart Peeters Weem, expeditieleider

“Waar 'making metal matter' ons motto is, zijn het onze mensen die dat dagelijks waarmaken.” - Harry en Marloes Kepser
Harry en Marloes Kepser