Branches. Hier blinken we in uit.

Agrifoodtech

Kepser is een toonaangevende speler in de agri-foodtechsector, gespecialiseerd in de vervaardiging van hoogwaardige componenten en oplossingen voor de landbouw- en voedingsindustrie. Met diepgaande expertise in metaalbewerking, ontwikkelen we op maat gemaakte producten en samenstellingen die bijdragen aan efficiënte landbouw- en voedselverwerkingsapparatuur.

Bij Kepser investeren we in geavanceerde metaalbewerkingsapparatuur en werken we samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te leveren die bijdragen aan een verbeterde landbouw- en voedselverwerkingsketen. Wil je jouw agrarische en voedingsprocessen versterken met hoogwaardige componenten en oplossingen? 

Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Circulaire economie

Kepser is jouw partner voor het (co-)engineeren en vervaardigen van een breed scala aan oplossingen voor de circulaire economie. In lijn met onze inzet voor de circulaire economie streven we ernaar om arbeidsmiddelen te leveren die niet alleen veilig en efficiënt werken, maar ook een minimale ecologische voetafdruk achterlaten. 

Onze producten worden vervaardigd met duurzame materialen en innovatieve constructiemethoden die bijdragen aan een circulaire benadering van intern transport. Bij Kepser beschikken we over de nodige expertise, geavanceerde productiefaciliteiten en een toegewijd team om te voorzien in jouw behoeften voor oplossingen voor de lange termijn.

De toekomst wacht niet. Bel en vraag naar de mogelijkheden.

New Energy

Bij Kepser krijgen we energie van de 'new energy' sector. Als metaalbewerkingsbedrijf pakken we maar wat graag onze rol in het vervaardigen van duurzame energieoplossingen voor de toekomst. Vanuit een sterke focus op het vervaardigen van hoogwaardige onderdelen en systemen voor duurzame energietoepassingen, is ons bedrijf gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk constructies, assemblages en onderdelen die cruciaal zijn voor de werking van diverse duurzame energieoplossingen en groene technologieën. 

Onze producten omvatten precisie-ontworpen metalen componenten, waaronder betrouwbare onderdelen voor zonne-energiesystemen, waterstofgas en andere innovatieve energieopwekkingsapparatuur die bijdragen aan een schonere en duurzamere energieproductie. Onze op maat gemaakte metaalproducten bieden innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van de 'new energy' sector, waardoor nieuwe mogelijkheden maakbaar worden.

Geef jij ons nieuwe energie met een uitdagende opdracht? Stuur een berichtje.

Food

In de voedingsmiddelenindustrie is het erg belangrijk dat je machineonderdelen slim ontwerpt en dat je het juiste materiaal kiest. Kepser gebruikt in deze sector vooral RVS. Dit maak je namelijk makkelijk schoon, bacteriën hechten er nauwelijks aan en het is prima bestand tegen corrosie. Met onze profiellaser verwerken we buis- en kokerprofielen. Daarmee maken we gesloten frameconstructies voor de voedingsmiddelenindustrie die je uiteraard makkelijk en grondig kunt schoonmaken.  

Voorschriften en richtlijnen als EHEDG en HACCP zijn voor ons gesneden koek. Ook weten we wat het in de praktijk betekent dat je een machine goed moet kunnen reinigen. Sanitair laswerk kent voor ons geen geheimen. Met ons barcode-volgsysteem kun je precies traceren waar (gecertificeerde) materialen vandaan komen. Niet alleen omdat het verplicht is en wordt voorgeschreven in de nieuwste richtlijnen voor machines die met voedsel in aanraking komen. We geloven er namelijk ook in dat transparantie en traceability juist in de voedingsmiddelenindustrie cruciaal zijn. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden die we in huis hebben voor de voedingsmiddelenindustrie. Je kunt altijd contact opnemen voor een persoonlijke afspraak.

We zijn goed in food. Bel en hoor onze oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie.

Verpakkingsindustrie

Al jaren maakt Kepser metalen componenten en sub-samenstellingen voor verpakkingsmachines. Die worden in allerlei sectoren gebruikt. Je vindt ze zoal in kartonneersystemen, flowpackers, stretchwrappers en in vul-, sluit- en grootverpakkingsmachines. We houden van mooie, innovatieve oplossingen voor de verpakkingsindustrie. Of het nu gaat om standaard- of juist maatwerkmachines die we samen met onze klanten ontwikkelen.

Aan de hand van de nieuwste technologie maken we onderdelen voor robuuste en efficiënte verpakkingsmachines. Daarnaast leveren we complete machines die we ook assembleren en waarvan we de oppervlaktebehandeling verzorgen. Het plaatwerk, het frame, de draaiende delen: doordat wij alle onderdelen in eigen huis produceren, kunnen wij de modules snel, compleet en volgens klantspecificatie opleveren. Schroom niet om contact op te nemen, mocht je meer willen weten over onze mogelijkheden in de verpakkingsindustrie. 

Bel en laat je inpakken door één van onze verpakkingsdeskundigen.

Transport

Kepser maakt allerlei producten die het makkelijker maken om zware goederen binnen je bedrijf te kunnen verplaatsen. Denk daarbij aan eenvoudige rolcontainers, stapelaars en onderdelen voor heftrucks en transportwagens. Maar ook aan het meer geavanceerde werk, zoals band- en kettingtransporteurs en rollenbanen.

Het is natuurlijk de bedoeling dat dit soort arbeidsmiddelen veilig werken. Daarvoor moeten ze niet alleen goed zijn geplaatst en ingericht. Ze moeten ook van het juiste materiaal zijn gemaakt en betrouwbaar zijn geconstrueerd. Wij weten hoe dat moet. We hebben de kennis, machines en mensen onder één dak om de beste interne transportopties te bieden. Wil je materialen op een betrouwbare en robuuste manier gaan verplaatsen binnen jouw bedrijf? Neem dan gerust contact op.

Zwaar transport binnen je eigen bedrijf? Bel ons om te horen hoe wij dat oplossen.

Machinebouw

Bij Kepser weten we alles van machines. Hoe ze in elkaar zitten en hoe je ze moet produceren. Dat doen we ondertussen al een paar decennia. In de jaren tachtig van de vorige eeuw begonnen we ooit met het maken van machines voor de champignonteelt. Machinebouw zit bij ons dus in het bloed. Sindsdien is onze kennis flink uitgebreid. Ondertussen zijn we vooral gespecialiseerd in het maken van onderdelen van machines. Maar, mocht je een bepaald idee of wens hebben voor de constructie van een hele machine, denken we nog graag met je mee. 

We zijn namelijk altijd zeer betrokken en weten het naadje van de kous als het aankomt op materialen, constructies en bewerkingen. Ook weten we of iets überhaupt gemaakt kan worden. We gaan er in ieder geval voor om een machine te bouwen die iets toevoegt aan de kwaliteit van het eindproduct. Onze afdeling engineering kan uw concept doorontwikkelen tot een oplossing die echt werkt. Bij het bouwen van een nieuwe machine, is communicatie tussen alle partijen in het proces de sleutel tot succes. We werken altijd met vaste partners. Dat praat wel zo makkelijk. En daardoor kunnen we nakomen wat we beloven. We staan altijd klaar om meer te vertellen over onze mogelijkheden van machinebouw.

Wij bouwen machines. Bel en kom erachter of we een nuttig exemplaar voor jou kunnen maken.