Kenniscentrum

Nawoord en disclaimer

Het samenstellen van dit handboek heeft jaren geduurd. We hadden er namelijk de kennis voor nodig die we door jarenlange ervaring in de metaalbranche hebben opgedaan. In samenspraak met diverse klanten en leveranciers zijn in het verleden mooie technische oplossingen bedacht en uitgewerkt. Veel van deze oplossingen hebben een plek in dit handboek gekregen. Maar het boek is nog niet af. Want in de toekomst zal het zeker nog aangevuld worden met nieuwe ideeën.

“Constructief meedenken” is een handreiking voor zowel de beginnende als ervaren constructeur die zijn product uit plaatwerk wil gaan vervaardigen. Aanvullingen, nieuwe tips en technieken, maar ook vragen – zowel van de beginnende als ervaren constructeur, maar ook van engineers, ontwikkelaars, adviseurs en inkopers van plaatwerk – zijn altijd welkom.

Bij deze willen we onze klanten en leveranciers bedanken voor het meedenken over ontwerpen en het wederzijds verhogen van de kennis over productoplossingen. Mede dankzij de diversiteit van onze klantenkring zijn wij aan de schat van gegevens voor dit handboek gekomen.

Wij hopen dat u veel profijt zult hebben van dit boekwerk en een indruk heeft gekregen van de mogelijkheden van Kepser voor uw bedrijf.

Cuijk, januari 2018

Disclaimer

Hoewel wij dit handboek met de grootst mogelijke zorgvuldigheid hebben samengesteld, en de informatie in dit handboek is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, kunnen wij niet instaan voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de in dit handboek verstrekte informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.